קונדיטוריה ומאפה

קונדטוריה ומאפה


קורס קונדיטוריה בסיסי ומתקדם מאפה ולחמים

מטרת הקורס 

להכשיר את התלמידים המשתתפים להיות קונדיטורים  ובקורס הם רוכשים שמאפשר להם  להשתלב באופן עצמאי בחנויות ועסקי קונדיטוריה פרטיים, או לעבוד באופן פרטי כעסקים זעירים או לעבוד  בבתי מלון ובמקומות אירוח שונים. 

משך הלימודים 
  • הקורס בנוי מ 60 שעות אקדמאיות- 15 מפגש כל מפגש 4 שעות אקדמאיות
  • הלימודים הם תיאורטיים ומעשיים 
נושאי לימוד
  •   המטבח המקצועי ,בטיחות במטבח
  •    סגנונות של קינוחים לפי תרבויות
  •    חיסכון יוזמה ואומנות + איך בונים תפריט
בין הנושאים 

לומדים כמעט 40 מתכונים טעימים מרתקים ....

  • בצק רבוך (אקלירים, פחזניות, ברבורים)
  • רליג'ה
  • קרם נוגט למילוי הפחזניות
  • סברינה
  • פטיפור שוקולד ושקדים
  • לחם קופים
  • בצק סוכר
  • רולדה
  • סופלה שוקולד
  • ועוד .....


לחמים :

  • פוקצ'ות, חלות
  • לחם כפרי-צרפת
  • ועוד הרבה .....
04-6566941 
04-6568883
04-6568884

Online.college.naz@gmail.com

נצרת אזור תעשייה

השאירו פרטים וניצור אתכם קשר

Share by: